Over Fenicks

Geloof in feiten, cijfers & innovatie

Feiten

Fenicks brengt kennis over data en samen met kennis over vastgoed & monumenten. Cijfermatig en actueel inzicht in onze vastgoed- of monumentenportefeuille maken sterke onderbouwde keuzes mogelijk.

Cijfers

Of het nu gaat om administratieve, kwalitatieve of geografische gegevens, Fenicks krijgt nagenoeg alle gewenste vastgoedinformatie boven tafel. Fenicks weet als geen ander waar welke databronnen beschikbaar zijn.

Innovatie

Fenicks kijkt constant naar nieuwe ontwikkelingen zowel binnen als buiten de sector. Dit leverde ondermeer MonumentenMonitor op: data-verzameltechniek in combinatie met de vakinhoudelijke beoordeling monumenten. Ook leveren we een apps voor het grootschalig en gestructureerd inzamelen van data.

Benieuwd naar wat Fenicks voor u kan betekenen?

Het Team

Fenicks is een netwerkorganisatie bestaande uit een kernteam en een flexibele schil van specialisten. De teamleden zijn praktisch ingesteld, vernieuwend in hun vakgebied en delen een no nonsense aanpak. Afhankelijk van uw vraag zoeken we de juiste mix van mensen erbij.

Jan Hylke de Jong

Oprichter Fenicks

Slaat brug tussen concept en dagelijks werkproces. Maakt visionaire ideeën tastbaar met denkkracht, slimme IT-tools en hardware. Specialist in het grootschalig actuele data van de buitenwereld digitaal naar binnen brengen. Onderzoeker.

Joost de Jonge

Data scientist

Explanation-point. Data scientist. Onderzoeker empirische gegevens met voorliefde voor voorspellende indicatoren. Ervaren portfoliomanager energiemarkt en senior consultant corporate management-methodieken.

Jan Willem van Meerten

Directeur Enixé B.V.

Oprichter en directeur van Enixé B.V. Information Technology and Services. Specialist in het vertalen van idee en concept naar concrete professionele IT tools. Helikopterview.

Emeline Vogelzang

Web designer

Freelance web designer en front-end developer met oog voor detail. Aansprekende websites op basis van een krachtig minimalistisch ontwerp. Social media. Founder ALL ESSENTIALS

Anderen over Fenicks

Fenicks vraagt haar klanten hoe zij de samenwerking met Fenicks ervaren.


Wij maken plannen voor een Woon-Werk-Boerderij. We willen werk en privé dicht bij elkaar brengen, zoals dat traditioneel al eeuwen op een boerderij gebeurt. In deze eerste verkennende fase helpt Fenicks ons met het opstellen van een Programma van Eisen. Hij inspireert ons met bestaande objecten en relevante informatie. Zo helpt hij ons sneller op weg in de wereld van dit bijzondere vastgoed en bijbehorende procedures. De volgende stap is om met hem een aantal boerderijen te bezichtigen.

Bas van Straaten & Antje Kingma